Aftonklänningar-Återupplev den första dagen

Låt mig berätta för er damer min relation hade fallit i gamla hjulspår och det var att bli unken så jag bestämde mig för att göra något åt det. Aftonklänningar och lite romantik i luften var allt som behövdes för att återvända gnistan i vår relation. Aftonklänningar var en stor hjälp eftersom jag hade beslutat att från och med nu när vi (min man och jag) gick ut på vår vecka datum natt, att det skulle bli speciell, och det skulle bli romantiskt.

Vi har varit gifta i tio år nu och vi lovade alltid varandra att vi inte skulle låta vårt äktenskap bli tråkigt och förutsägbart som så många av våra vänner har. Vi lovade varandra att vi skulle ha en dag natt varje lördag varje vecka så att vi kunde ha en utekväll av oss själva bort från barnen, och bort från resten av världen. Efter tio år av detta hade vi börjat slappna av. De första åren datum natt var spännande och vi såg fram emot det hela veckan men sedan efter ett par år det bara verkade att förvandlas till en rutin. Stilrena nätter ut förvandlas till mindre och mindre extravaganta datum.

Så en dag bestämde jag mig för att jag skulle göra något åt det. Jag skulle ha en överraskning dag natt för min man. Jag gick shopping för några aftonklänningar och hittade en som jag absolut avgudade. Jag gjorde reservationer på en av de mest prestigefyllda restaurangerna i staden och kunde inte vänta på den stora dagen jag var så upphetsad. När den stora natten kom min man var redan extremt nervös. Han frågade ständigt om vad jag hade planerat och vad var den stora hemligheten?

Han kom hem från jobbet på lördagen och jag var redo för honom. Jag var klädd i min aftonklänning och såg ganska darn underbar jag måste säga. Hans ansikte lyste upp när han såg mig och just där och då visste jag att detta var en bra idé. Vi gick ut för middag och hade en av de bästa tiderna tillsammans i år. Vi pratade hela natten och han kunde bara inte hålla ögonen borta från mig. Jag älskade det och det verkligen antändes en flamma tillbaka in i vårt förhållande.

Ladies om du letar efter ett sätt att få tillbaka den gnistan i ditt äktenskap sedan ta det från mig planera en underbar utekväll. Få ut det shopping för aftonklänningar och få dig att se bra ut för din man. Det kan vara det bästa som du kan göra för din relation. Läs mer: https://goo.gl/kifGjG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *