En Essential Guide til det bedste af tasker

Filed under: Shopping — louise at 4:50 pm on Friday, March 1, 2019

Essential Guide til det bedste af tasker til mænd-det betyder noget, så gør det umagen værd!

Tasker til mænd er blevet den næste ‘ det ‘ ting i byen og har høstet en eksklusiv plads til sig selv i næsten enhver stil-bevidste mands garderobe i dag. Mænd er blevet meget på punkt med deres mode spil off sidst og sikkert gerne være up-to-date med hver kommende trend. Især i poser, ser vi en enorm skift i mænds samling på grund af stigningen i efterspørgslen; selv den seneste vandretur i mænds poser online shopping er også bevis nok af sin voksende popularitet.

Når det kommer til poser, selvfølgelig, vi alle elsker dem, som de straks forbedre vores stil kvotient, men også, de er en stor nytte pick også. Og mens det er rammende sagt, at en kvinde bærer en hel verden i sin taske, for en mand er det normalt mere om at blive sorteret og have sine ting velorganiserede og handy. Så selv om mænd og kvinder kan se deres tasker forskelligt, den karisma det bringer langs til begge er noget, der er til fælles. For en mand, en taske er som en forlængelse af hans karakter og dermed bliver det bydende nødvendigt, at design, mønster, farve og det overordnede udseende og føler skal sidde godt med ens personlighed.

Bortset fra det grundlæggende i at vælge de mest egnede poser online, er det meget vigtigt at vælge en ideel taske med hensyn til en bestemt dag, tid, lejlighed eller begivenhed, så at gøre det blande gnidningsløst med ens outfit og omgivelser. Her er en overholdt liste over nogle af de mest essentielle hver dag poser til mænd, at alle de klassiske moderne mænd derude kan gå til.

  1. taske-populært kendt som en ‘ mand-taske ‘ også, en taske er blevet den perfekte ven for de fleste mænd, når du træder ud. Det er ikke bare nemt at håndtere og bære rundt på dine ting på en systematisk måde, men det ser uber chic og går godt med næsten alle outfit også. Man kan vælge fra en bred vifte, fra læder brune dem til et professionelt look samt denim eller blødere stof dem i funky farver som lyse blå, oliven for at cool casual look på en off dag.
  2. Messenger taske-også kendt som kurer poser, disse er meget lig en taske i udseende, men er lidt anderledes i deres funktionalitet, da de generelt er gode til at bære rundt meget mere end en taske. Mens en taske er mere om at bære det grundlæggende som laptop og et par bøger eller filer, Messenger giver mere plads til andre ting så godt. Mens en taske er normalt sported over skulderen, mænd er ofte set holde denne ene på hver side af kroppen. Messenger taske generelt står mere velegnet til semi-formelle lejligheder, når de går til en udflugt med kolleger eller familie.
  3. rygsæk-denne ene er en stedsegrønne og er her for at bo i umindelige tider for vi alle elsker rygsække og man kan være sikker på, at de aldrig kan være ude af stil. Rygsække ser passer ind i højre i lidt uformelle indstillinger og kommer i brug for det meste under rejsen. De fås i forskellige størrelser og former i henhold til dine rejsebehov og varighed, samtidig med at de har nok muligheder for farver, designs og mønstre at vælge imellem.
  4. Duffel taske-Duffel poser, også er set på som bedst egnet til rejser og kommer i forskellige størrelser til andre formål, samt når de fungerer som en gym taske eller endda en picnic taske, når de går ud med familien. Da de har en masse plads og er nemme at bære, kan de sættes til en række anvendelser; de er så ideelle til en weekendtur som for at holde nogen og alle dine junk som værktøjer eller boksning kit osv., for eksempel.
  5. Briefing cases-selv om disse kan tælles som de mest traditionelle dem for mænd har været bærer den klassiske sorte eller brune briefingcases siden 80 ‘ erne eller endda før (som vi ser i de gamle film), men indtil i dag, de nægter at gå ud af stil tjekliste. DokumentMapper blot gøre en ser anstændigt, seriøs, Business-lignende og godt, rige, alle på én gang; Dette er virkelig den ene rigtige måde at sige, at du mener forretning. Og hvad mere er, den gamle mappe er blevet helt moderniseret i dag, kommer i meget slankere version, i stilfuld læder eller endda metal dem med disse Gadget-lignende låsesystemer til at flagre i enhver vigtig virksomhed mødes med kunder eller seniorer.
  6. rejse trolley taske/kuffert-disse er et must have for hver mand, der rejser, det være sig oftere eller mindre, som når du rejser, det sidste, du ønsker, er at ballade om at bære dine ting blandt andre vigtige ting som dokumentation, have nok penge osv. En stor rejse trolley taske/kuffert, der er både robust og stilfuld vil ikke kun fungere bedst til at bære det hele rundt bekvemt, men vil heller ikke gøre nogen, der modtager dig i lufthavnen ser ned på dig. Og med dette, også kommer de andre nødvendige udvidelser som beklædningsgenstanden taske til at holde din Strøget tøj pæn og pæn, sko taske for at undgå at beskadige det dyre par sko og Dopp kit til toiletartikler, som du bare ikke kan undvære.

Bortset fra disse store sorter, som ofte spottet med mænd i disse dage, er der kun få andre dem samt slynge poser og talje poser, som generelt er både mindre i størrelse til at bære de få væsentlige som vigtige papirer eller penge osv. Så disse gør for et par poser til mænd, som dækker næsten alle de vigtige dage af ens travle liv og hjælpe med at gøre det lettere, bedre og simpelthen mere fashionable hele tiden.2 Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>