Topp 5 trender for kvinners sommer kiler

Filed under: Kvinner — odelia at 3:46 am on Tuesday, March 5, 2019

Ønsker du å investere i et perfekt par (eller to!) av søte og trendy sommer kiler? Her er en nyttig guide for å hjelpe deg på din sko shopping reise. Sjekk ut disse fem beste trendene for kvinners kiler, og finne det utseendet som er riktig for deg!

Metallics.
Det er ingen hemmelighet at metalliske toner er inne for denne sesongen. Gull, kobber, og tinn nyanser dukker opp over i mote sko industrien, og kvinners kiler er intet unntak. Disse allsidige metalliske farger fange lyset på en fantastisk måte å gi en glans og glans til skoene dine, noe som gjør dem helt perfekt for sommer stil! Og for ikke å nevne, vil de sammenkoble godt med alt i skapet, fra den søte og frekke kjole til en uformell par jeans.

Plattformer.
Ønsker du å skyve grensene og heve stilen din enda mer? Vurdere en annen stor sommer trend, og stroppen på et par plattform kiler. Hvis du er alt om å legge så mye høyde som mulig til ditt utseende, kan plattform kiler være veien å gå! Kiler som dette er flott for sommeren partier som familie grillmat eller konfirmasjonen feiringer fordi de kan gi en dramatisk løft til høyden din uten å forlate deg i smerte gjennom hele kvelden. En av de mest populære stilene, Bushnell, er overraskende komfortable kiler, med elastiske slingback stropper for å sikre en skikkelig passform, og en skrå innersåle som holder føttene i komfort.

Thongs.
Hvis du planlegger å tilbringe somrene med venner ved bassenget eller på en utendørs grill, så vil du sannsynligvis være på utkikk etter en fin, casual par sandaler til slitasje. Og hvis Thong sandaler er din sommer gå-til, hvorfor ikke vurdere deres klemt fast variant? Sandal kiler er en flott måte å kle opp en sommer utseende, og legger til høyde og mote til en allerede klassisk sesongmessige stil. Slip-on plattform kiler kan gi en fin bit av høyde, mens spenne opp Sandal kiler som Excursion paret perfekt med casual utendørs antrekk, som et par cut-off shorts og en lett t-skjorte.

Sporty stil.
Med athleisure bli en stor trend de siste årene, har sporty chic stiler vært å lage et stort comeback i fottøy industrien. Det flotte med sporty sko er deres komfort funksjoner. De er virkelig laget for å gå! Og hvis den sporty stilen er din greie, bør du vurdere sommer kiler som har de samme komfort-funksjonene. Se etter stiler med en lavere kile, lett justerbare stropper og gummi såler som gir godt grep.

Metalldetaljer.
Liker du iført sko med en liten bit av personlighet? Hvis ja, sørg for at du ikke overse de små detaljene som utgjør neste par sommer kiler. Denne sesongen, metall elementer og ornamenter som pakninger, spenner, og pigger er alle raseri. Små detaljer som disse kan legge til en irritabel, på-trend utseende til fottøy.

6 må-Les kappe shopping tips

Filed under: Bryllup — odelia at 5:39 am on Wednesday, January 9, 2019

Skal du kjøpe en brudekjole? Før du treffer en brude salong, foreslår vi at du holder et par ting i tankene. Gitt nedenfor er noen kjole shopping tips som du bør vurdere når du gjør dette valget?

  1. ha en prisklasse i tankene

Det er ikke en god idé å prøve på en masse kjoler som du ikke engang har råd til å kjøpe. I stedet, hva du må gjøre er å fokusere på din prisklasse og se etter noe du har råd til å kjøpe. Husk at budsjettet vil inkludere andre ting også, for eksempel shipping avgifter, skatter og endringer kostnader. Bortsett fra dette, kan prisen gå opp hvis du ønsker å kjøpe sko, slør, smykker og undertøy også.

  1. Start tidlig

Før bryllupet ditt dagen, sørg for at du har nok tid til å søke etter de beste kjolen. Ideelt sett anbefaler vi at du starter søket minst 6 til 8 måneder før den store dagen. Men hvis du er kresen, bør du starte så tidlig som 10 måneder. I gjennomsnitt kan tilpassede kjoler ta 6 til 8 måneder å bli gjort. Men hvis du trenger en pyntet en, bør du vente i minst 12 måneder. Så starter tidlig er en god idé.

  1. Følg kleskode

Når du kjøper kjolen, ikke glem å ta hensyn til deg religiøse restriksjoner. For eksempel, hvis du skal organisere seremonien i en kirke, må du følge antrekk retningslinjer. Du må kanskje dekke armene eller skuldrene basert på fastsatt retningslinjer.

  1. beStem hva du vil

For å finne ut hva du liker, bør du vurdere sesongen, spillested og andre ting. Bortsett fra dette, bør du utelukke silhuetter og stoffer som du tror ikke vil fungere for deg. Hva du trenger å gjøre er å velge stiler som kan passe din figur.

  1. få anbefalinger fra Salon

Det er en god idé å få anbefalinger fra salongen også. Eliminere ting ved første øyekast er ikke en god vane. Så hvis selgeren anbefaler noe til deg, sørg for at du prøver det. Som et spørsmål om faktum, ikke alle kjolene vil se bra ut på hengeren. Du må prøve noen kjole for å finne ut om de passer deg.

  1. Kjøp en som passer deg nå

Hvis du arbeider ut for å bygge din kropp, ikke gå for en kjole som du tror vil passe deg når du har utviklet din muskel. Husk at du ikke kan endre kroppen helt. Hva du bør gjøre er å sørge for at antrekket passer deg på tidspunktet for å kjøpe.

Velge ditt beste festkjoler

Filed under: Kjoler — odelia at 7:54 am on Saturday, September 8, 2018

Det er den tiden av året igjen når butikkene begynner å sette opp sine sesongmessige Vinduer og, som det sømmer seg sesongen av julebord, det er rikelig med glamour og gnisten, og det er ikke bare på baubles! Synes du selv ønsker å skinne på julebord, men trygt nå for trofaste LBD (liten svart kjole) igjen?

Som et bilde konsulent, er dette et scenario jeg hører alt for ofte. Jeg kan gi deg råd om hvordan du velger det beste av sesongens parti farger for å sikre at du ser mer Christmas Angel enn juletre!

Det er et flott utvalg av farger denne sesongen med noe som passer for alle, så du har ingen unnskyldning for å komme for den svarte!

Bortsett fra, hvis du rettferdig skrånende ‘ tåre du selv fjerne fra din tillitsfull sort, imidlertid, jeg kanne fortelle du hvor å vil få LBD arbeide til deres!

Purple er en fantastisk fest farge. Det er gøy og viser din kreative side! Vi har sett det for et par årstider & fordi det ser bra ut på alle, denne sesongen er det en sann vinner. Du finner den i en rekke toner fra myke syriner til dype auberginer. Hvis du har en samlet lys & delikat utseende, en lys nyanse av lilla vil fungere best for deg. En dyp lilla vil fungere godt for de med mørkt hår og mørke øyne; Hvorfor ikke accessorise med en trekull grå chunky halssmykke for å markere din sterke fargestoffer. For de med varme, rødlige toner, vil lilla fungere fantastisk med glitrende tinn tilbehør. Plum nyanser av lilla kompliment de med kule hud toner, grå eller hvitt hår; Husk å kontrastere dette med en lysere farge for best effekt. Hvis du har mørkt hår og lyse, klare øyne, team din lilla med en lys farge, da denne kontrasten vil forsterke glimt i øynene! For en samlet mykere utseende, prøv å legge en nøytral farget skjerf til en lilla topp eller kjole som vil myke den lilla og blendwith din naturlig myke funksjoner.

Metallisk er stor atter i vinter og du kanne finner den inne toppene og påkledt igjennom å rekvisita. Din beste metallic vil avhenge av din hud tone; Silver, Steel og Gunmetal er perfekt for de med kjøligere hud toner. For resten av oss, bronse og gull fungerer best. Hvis du er i tvil, ha tinn som det passer oss alle. Vær forsiktig med å overdrive det selv, holde gnisten til ett element dvs.: kjolen/topp eller tilbehør. Å balansere utseendet med metallisk, keepa naturlig sminke utseende.

Våre butikker er fulle av juvelen lyse kjoler. Så hvis du elsker å bruke lyse farger, er dette definitivt den sesongen for å gå for det! En slik perle er rød, noe som vil passe alle fargestoffer så lenge du velger din beste skygge. Min erfaring er at mange kvinner forbinder rød med frykt. Men slitt på den rette måten, og med en sesongmessig vri, vil røde gi deg energi og tillit, og du vil være sikker på å bli lagt merke til på julebord! Hvis du har naturlig blonde hår og veldig rettferdige funksjoner, din beste røde er de som er lyse og lyse. Prøv å unngå dype ruster & rød som disse er for sterk. For de med mørkt hår og mørke øyne, vil du se fabelaktig i dyp rød, inkludert burgunder eller tomat. Du kan laget disse dype rødfarger med dype nøytrale. De med røde toner i håret, må være nøye med å velge riktig tonet rød; du trenger varme toner som rust eller oransje-rødt for å kompliment din naturlige fargestoffer. Må prøve å unngå blå tonet røde som bringebær. De med sølvfargede grå eller aske toner i håret, vil ønske å unngå sallow utseende som rust eller varme røde vil gi deg! Du må velge de blå tonet rød som blå-rød eller bringebær å kompliment din kjølige fargestoffer. Hvis farge er klar og smarteste funksjonen er øynene dine, må du sørge for at røde er lyse også. Dempede eller myke toner av røde vil tappe deg. Men det er de dempede og myke tonene du ønsker å velge om din farging er dempet og myk. Så hvis du har liten kontrast i funksjoner, unngå røde toner som er lyse som disse vil over makten deg.

Hvis svart er din favoriserte valg, er det noen grunnleggende retningslinjer for å hjelpe selv den enkleste lille svarte kjolen ser fantastisk; En viktig faktor for hvordan svart vil arbeide med wearer naturlige fargestoffer er stoffet. Ull crepe lager en stor firmaet Dress bortsett fra ville blikk leilighet for en parti. Soft silke eller fløyel vil legge gnisten som lyset spiller over stoffet flatterende sitt fall og flyt. Chiffon delikat brodert med metallic sølv eller gull vil være nøkkelen denne sesongen og skimmer mot svart. Lace lar huden kikke gjennom, noe som gir en flørtende touch til et antrekk og mykgjørende effekten av svart. Artikkel og Bilde kreditt: www.festzed.no

Finne ballkjoler som passer alle body type: en kortfattet guide

Filed under: Kjoler — odelia at 8:17 am on Tuesday, August 21, 2018

Prom Naat er tatt av tenåringer meste. Men voksne er ikke langt bak. Dette gjelder spesielt for sistnevnte som ikke har hatt formue til å delta på dette en gang i livet anledning i tenårene. Tross alt, det er ikke mindre enn en milepæl i ens liv!

Hvem liker ikke tanken på seg en elegant kjole til en galla hendelse? Proms faktisk merke begynnelsen av å forstå hvordan man kan skape en vakker og flatterende effekt med kjolen som er slitt. Når du gjør en feil beslutning, er målet marred helt. For å være trygg, forstå kroppen din type og bare deretter velge ballkjoler. Ta en titt hvordan:

ballkjoler oslo butikk

Petite

For Petite rammer, er det ingen skade viser et lite bein! Det er lurt å gå for asymmetrisk hemlines eller noe lang og montert. Dette skaper en illusjon av høyde. Gulv lengde kjoler er ikke et riktig valg for denne type figur. Men lange ruffles er en velkommen endring.

Timeglass

Dette regnes som den ideelle kroppsform for hver tomme og kurve, og kan utheves iført riktig ballkjoler. Det beste ved å ha en naturlig godt proporsjonert kroppen betyr at det ikke er nødvendig å skjule noen kroppsdel. Kvinner som har et timeglass kropps struktur kan ta av noen ballkjoler med ELAN.

Pære

Utstyrt topper og full eller A-line skjørt er de beste spillene når det gjelder å fremheve pære formede kropper. For de som føler seg komfortable med sine tyngre tilbake, velger kjoler litt mer form passende vil fungere godt.

Slanke

Slim og trim skjønte kvinner er en lik hit sammen med timeglasset seg. Kunsten å få den perfekte ballkjoler for dette tallet er ved å trekke oppmerksomhet til bust eller midje linje. For å lage denne illusjonen av kurver, ballkjoler som kommer med et belte eller vikle de er verdige valg.

Busty

Busty kvinner bør se etter kjoler som tilbyr en fyldigere dekning. Kjoler som går bra med dette tallet er de som har nydelige necklines eller hemlines, for de tiltrekke umiddelbar oppmerksomhet.

Apple

Apple formede kropper ser fantastisk når kjoler slitte har et imperium midje. Disse i utgangspunktet hjelpe dem ta oppmerksomheten bort fra deres midten. Til side den lange kjoler, korte kjoler fungere fint for kvinner velsignet med fin atletisk ben.

Det er ikke bare ballkjoler som kan produsere utseendet man ønsker å oppnå. Iført høyre sko og tilbehør faktisk utfyller Prom Wear.

Vinter formelle kjoler og cocktail kjoler forskjell

Filed under: Kjoler — odelia at 5:37 am on Friday, August 3, 2018

Vinter formelle kjoler er en stift i enhver kvinnes garderobe, og de kan tjene til å oppfylle en rekke sosiale funksjoner når det gjelder formelle vinteren sosiale arrangementer. Dessverre er det mange kvinner som ikke er utdannet om forskjellen mellom vinter formelle kjoler og cocktailparty antrekk. I hovedsak er et cocktailparty en semi-formell anledning, der drinker og Hors d’ oeurves vanligvis serveres. Vanligvis, gjestene på denne type funksjon har flere forskjellige stiler som de kan velge å kle seg i. De fleste kvinner generelt slitasje cocktail kjoler. Cocktail kjoler varierer i lengde fra midten av lår til kne lengde, og de er tilgjengelige i et bredt spekter av farger. Hæler, enkle smykker, og små clutcher eller håndvesker legge siste finpuss til dette utseendet. I mange tilfeller, kvinner velger den klassiske lille svarte kjolen. Samlet sett er denne typen antrekk mye mer uformell.

Vinter formelle kjoler er slitt til spesielle arrangementer, som bryllup, baller, veldedighetsarrangementer, eller private sosiale funksjoner. Kjolen koden for formelle hendelser kan ofte bli referert til som Black Tie eller White tie. Kne lengde kjoler anses akseptabelt for svart slips hendelser. Under retningslinjene for White tie hendelser, må kvinner slitasje ankelen lengde eller gulv lengde kjoler. Som en generell regel, kortere kjoler anses passé. Fargene av disse har en tendens til å være mye mer dempet enn cocktail kjoler; men denne regelen begynner å langsomt falme i uklarhet. Stilen eller kuttet av kjolen er generelt ikke av betydning, så lenge det følger reglene for riktig decorum.

Hvis en kvinne skulle vises på en formell hendelse i cocktail antrekk, ville hun bli tenkt på som å ha dårlig etikette. Når det gjelder kleskode, kvinner har mye mindre spillerom enn cocktail antrekk gjør. Kjent ens selv med reglene for sosial etikette som definerer forskjellen mellom disse kjole koder vil hindre en kvinne fra uhell begår en mote faux Pas.

Kvinner designer sko: symbol på stil og klasse

Filed under: Kvinner — odelia at 4:21 am on Friday, August 3, 2018

En kvinnes garderobe er ikke komplett uten den perfekte par sko som komplementerer med utsøkt kjoler. Women ‘ s designer sko er symbolet på klasse og stil. Den perfekte par designer sko indikerer overdådighet og sofistikert kvalitet på mote tilbehør til en kvinne. Disse kvinners designer sko kan gi en total endring til hele personligheten til en kvinne og gjøre henne til en prinsesse fra en vanlig Jane. Disse skoene skal bæres med riktig antrekk. Skoene snakker om utsøkthet og klasse.

Women ‘ s designer sko ikke bare legge til stil til noens personlighet, men selv er symboler på klasse og raffinement. Disse skoene forsterke den fysiske skjønnheten til en kvinne. En kvinne ville sikkert gjøre alle hodet sving mot henne, hvor hun går iført skoene. Den utrolige skjønnhet og design gjør den mest ettertraktede elementer blant de mer rettferdig sex. Sammen med andre, de fleste kjendiser og modeller kjøpe disse par sko også. Mange pop stjerner har også en god samling av denne linjen av skotøy, slik at de kunne bare rock verden. Kvinnenes designer sko personifiserer eleganse, raffinement og stil. Skoene er også behagelig å ha på. En kvinne kan bære paret for hele dagen uten å føle noen smerte. Den raffinement av skoene forbedrer tilliten til en kvinne også. Overalt hvor hun går i hennes sosiale sirkelen, ville hun helt sikkert få høre mye av “oohs ” og “aahs ” rundt henne.

Å kjøpe disse elegante sko, trenger man ikke å skubbe gjennom overfylte kjøpesentre eller avdelings-butikker for å gjøre henne veien til sokkelen og finne at de beste allerede er tatt av den tidlige fugler. Bare ikke-s-Good-de er igjen å bli plukket opp. Takket være Internett, i dag en kvinne kan kjøpe designer sko av hennes valg fra komforten av hennes hjem. Alt hun trenger er en datamaskin og en Internett-tilkobling. Hun trenger å logge inn på nettsiden til enhver Internett-forhandler og bla gjennom den omfattende samlingen av designer sko. Hun kan gjøre sitt valg og fylle ut et skjema, nevne hennes preferanser i form av størrelse, farge og design.

Den elektroniske forhandlere har et bredt utvalg av samlingen som kommer i alle stil, design og farge. De ulike par sko passer perfekt til de ulike personligheter og stil av kvinner. Skoene er ganske rimelig pris og en gang den elektroniske forhandlere tilbyr attraktive avtaler og rabatter. Så, kan en kvinne kjøpe mer enn ett par, uten å bekymre deg for å brenne et hull i vesken hennes ved shelling ut en stor sum penger. Etter at hun har å gjøre online betaling via debet-eller kredittkort. Alle området motorer opprettholde høy protokoll sikkerhet for å sikre at alle personlige opplysninger som deles av en person er helt trygt. Etter å ha plassert en bestilling, kan en kvinne slappe av. Innen svært kort tid forsendelsen vil bli levert til henne døråpningen helt gratis.