Velge ditt beste festkjoler

Det er den tiden av året igjen når butikkene begynner å sette opp sine sesongmessige Vinduer og, som det sømmer seg sesongen av julebord, det er rikelig med glamour og gnisten, og det er ikke bare på baubles! Synes du selv ønsker å skinne på julebord, men trygt nå for trofaste LBD (liten svart kjole) igjen?

Som et bilde konsulent, er dette et scenario jeg hører alt for ofte. Jeg kan gi deg råd om hvordan du velger det beste av sesongens parti farger for å sikre at du ser mer Christmas Angel enn juletre!

Det er et flott utvalg av farger denne sesongen med noe som passer for alle, så du har ingen unnskyldning for å komme for den svarte!

Bortsett fra, hvis du rettferdig skrånende ‘ tåre du selv fjerne fra din tillitsfull sort, imidlertid, jeg kanne fortelle du hvor å vil få LBD arbeide til deres!

Purple er en fantastisk fest farge. Det er gøy og viser din kreative side! Vi har sett det for et par årstider & fordi det ser bra ut på alle, denne sesongen er det en sann vinner. Du finner den i en rekke toner fra myke syriner til dype auberginer. Hvis du har en samlet lys & delikat utseende, en lys nyanse av lilla vil fungere best for deg. En dyp lilla vil fungere godt for de med mørkt hår og mørke øyne; Hvorfor ikke accessorise med en trekull grå chunky halssmykke for å markere din sterke fargestoffer. For de med varme, rødlige toner, vil lilla fungere fantastisk med glitrende tinn tilbehør. Plum nyanser av lilla kompliment de med kule hud toner, grå eller hvitt hår; Husk å kontrastere dette med en lysere farge for best effekt. Hvis du har mørkt hår og lyse, klare øyne, team din lilla med en lys farge, da denne kontrasten vil forsterke glimt i øynene! For en samlet mykere utseende, prøv å legge en nøytral farget skjerf til en lilla topp eller kjole som vil myke den lilla og blendwith din naturlig myke funksjoner.

Metallisk er stor atter i vinter og du kanne finner den inne toppene og påkledt igjennom å rekvisita. Din beste metallic vil avhenge av din hud tone; Silver, Steel og Gunmetal er perfekt for de med kjøligere hud toner. For resten av oss, bronse og gull fungerer best. Hvis du er i tvil, ha tinn som det passer oss alle. Vær forsiktig med å overdrive det selv, holde gnisten til ett element dvs.: kjolen/topp eller tilbehør. Å balansere utseendet med metallisk, keepa naturlig sminke utseende.

Våre butikker er fulle av juvelen lyse kjoler. Så hvis du elsker å bruke lyse farger, er dette definitivt den sesongen for å gå for det! En slik perle er rød, noe som vil passe alle fargestoffer så lenge du velger din beste skygge. Min erfaring er at mange kvinner forbinder rød med frykt. Men slitt på den rette måten, og med en sesongmessig vri, vil røde gi deg energi og tillit, og du vil være sikker på å bli lagt merke til på julebord! Hvis du har naturlig blonde hår og veldig rettferdige funksjoner, din beste røde er de som er lyse og lyse. Prøv å unngå dype ruster & rød som disse er for sterk. For de med mørkt hår og mørke øyne, vil du se fabelaktig i dyp rød, inkludert burgunder eller tomat. Du kan laget disse dype rødfarger med dype nøytrale. De med røde toner i håret, må være nøye med å velge riktig tonet rød; du trenger varme toner som rust eller oransje-rødt for å kompliment din naturlige fargestoffer. Må prøve å unngå blå tonet røde som bringebær. De med sølvfargede grå eller aske toner i håret, vil ønske å unngå sallow utseende som rust eller varme røde vil gi deg! Du må velge de blå tonet rød som blå-rød eller bringebær å kompliment din kjølige fargestoffer. Hvis farge er klar og smarteste funksjonen er øynene dine, må du sørge for at røde er lyse også. Dempede eller myke toner av røde vil tappe deg. Men det er de dempede og myke tonene du ønsker å velge om din farging er dempet og myk. Så hvis du har liten kontrast i funksjoner, unngå røde toner som er lyse som disse vil over makten deg.

Hvis svart er din favoriserte valg, er det noen grunnleggende retningslinjer for å hjelpe selv den enkleste lille svarte kjolen ser fantastisk; En viktig faktor for hvordan svart vil arbeide med wearer naturlige fargestoffer er stoffet. Ull crepe lager en stor firmaet Dress bortsett fra ville blikk leilighet for en parti. Soft silke eller fløyel vil legge gnisten som lyset spiller over stoffet flatterende sitt fall og flyt. Chiffon delikat brodert med metallic sølv eller gull vil være nøkkelen denne sesongen og skimmer mot svart. Lace lar huden kikke gjennom, noe som gir en flørtende touch til et antrekk og mykgjørende effekten av svart. Artikkel og Bilde kreditt: www.festzed.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *