6 må-Les kappe shopping tips

Skal du kjøpe en brudekjole? Før du treffer en brude salong, foreslår vi at du holder et par ting i tankene. Gitt nedenfor er noen kjole shopping tips som du bør vurdere når du gjør dette valget?

  1. ha en prisklasse i tankene

Det er ikke en god idé å prøve på en masse kjoler som du ikke engang har råd til å kjøpe. I stedet, hva du må gjøre er å fokusere på din prisklasse og se etter noe du har råd til å kjøpe. Husk at budsjettet vil inkludere andre ting også, for eksempel shipping avgifter, skatter og endringer kostnader. Bortsett fra dette, kan prisen gå opp hvis du ønsker å kjøpe sko, slør, smykker og undertøy også.

  1. Start tidlig

Før bryllupet ditt dagen, sørg for at du har nok tid til å søke etter de beste kjolen. Ideelt sett anbefaler vi at du starter søket minst 6 til 8 måneder før den store dagen. Men hvis du er kresen, bør du starte så tidlig som 10 måneder. I gjennomsnitt kan tilpassede kjoler ta 6 til 8 måneder å bli gjort. Men hvis du trenger en pyntet en, bør du vente i minst 12 måneder. Så starter tidlig er en god idé.

  1. Følg kleskode

Når du kjøper kjolen, ikke glem å ta hensyn til deg religiøse restriksjoner. For eksempel, hvis du skal organisere seremonien i en kirke, må du følge antrekk retningslinjer. Du må kanskje dekke armene eller skuldrene basert på fastsatt retningslinjer.

  1. beStem hva du vil

For å finne ut hva du liker, bør du vurdere sesongen, spillested og andre ting. Bortsett fra dette, bør du utelukke silhuetter og stoffer som du tror ikke vil fungere for deg. Hva du trenger å gjøre er å velge stiler som kan passe din figur.

  1. få anbefalinger fra Salon

Det er en god idé å få anbefalinger fra salongen også. Eliminere ting ved første øyekast er ikke en god vane. Så hvis selgeren anbefaler noe til deg, sørg for at du prøver det. Som et spørsmål om faktum, ikke alle kjolene vil se bra ut på hengeren. Du må prøve noen kjole for å finne ut om de passer deg.

  1. Kjøp en som passer deg nå

Hvis du arbeider ut for å bygge din kropp, ikke gå for en kjole som du tror vil passe deg når du har utviklet din muskel. Husk at du ikke kan endre kroppen helt. Hva du bør gjøre er å sørge for at antrekket passer deg på tidspunktet for å kjøpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *