Topp 5 trender for kvinners sommer kiler

Filed under: Kvinner — odelia at 3:46 am on Tuesday, March 5, 2019

Ønsker du å investere i et perfekt par (eller to!) av søte og trendy sommer kiler? Her er en nyttig guide for å hjelpe deg på din sko shopping reise. Sjekk ut disse fem beste trendene for kvinners kiler, og finne det utseendet som er riktig for deg!

Metallics.
Det er ingen hemmelighet at metalliske toner er inne for denne sesongen. Gull, kobber, og tinn nyanser dukker opp over i mote sko industrien, og kvinners kiler er intet unntak. Disse allsidige metalliske farger fange lyset på en fantastisk måte å gi en glans og glans til skoene dine, noe som gjør dem helt perfekt for sommer stil! Og for ikke å nevne, vil de sammenkoble godt med alt i skapet, fra den søte og frekke kjole til en uformell par jeans.

Plattformer.
Ønsker du å skyve grensene og heve stilen din enda mer? Vurdere en annen stor sommer trend, og stroppen på et par plattform kiler. Hvis du er alt om å legge så mye høyde som mulig til ditt utseende, kan plattform kiler være veien å gå! Kiler som dette er flott for sommeren partier som familie grillmat eller konfirmasjonen feiringer fordi de kan gi en dramatisk løft til høyden din uten å forlate deg i smerte gjennom hele kvelden. En av de mest populære stilene, Bushnell, er overraskende komfortable kiler, med elastiske slingback stropper for å sikre en skikkelig passform, og en skrå innersåle som holder føttene i komfort.

Thongs.
Hvis du planlegger å tilbringe somrene med venner ved bassenget eller på en utendørs grill, så vil du sannsynligvis være på utkikk etter en fin, casual par sandaler til slitasje. Og hvis Thong sandaler er din sommer gå-til, hvorfor ikke vurdere deres klemt fast variant? Sandal kiler er en flott måte å kle opp en sommer utseende, og legger til høyde og mote til en allerede klassisk sesongmessige stil. Slip-on plattform kiler kan gi en fin bit av høyde, mens spenne opp Sandal kiler som Excursion paret perfekt med casual utendørs antrekk, som et par cut-off shorts og en lett t-skjorte.

Sporty stil.
Med athleisure bli en stor trend de siste årene, har sporty chic stiler vært å lage et stort comeback i fottøy industrien. Det flotte med sporty sko er deres komfort funksjoner. De er virkelig laget for å gå! Og hvis den sporty stilen er din greie, bør du vurdere sommer kiler som har de samme komfort-funksjonene. Se etter stiler med en lavere kile, lett justerbare stropper og gummi såler som gir godt grep.

Metalldetaljer.
Liker du iført sko med en liten bit av personlighet? Hvis ja, sørg for at du ikke overse de små detaljene som utgjør neste par sommer kiler. Denne sesongen, metall elementer og ornamenter som pakninger, spenner, og pigger er alle raseri. Små detaljer som disse kan legge til en irritabel, på-trend utseende til fottøy.No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>