Tips voor grote accessoires om te dragen met formele jurken

Na de juiste accessoires om te gaan met formele jurken kunnen extra stijl punten toe te voegen en maak je er meer modieuze. Vind je niet dat soms een echt magisch accessoire kan de perfecte finishing touch toe te voegen aan je outfit en laat anderen met een onvergetelijke indruk? In dit artikel hebben we een aantal tips over accessoires om te overwegen het dragen als we formele jurken te dragen, dus laten we graven in en vind iets moois!

Kettingen

De halsbanden zijn waarschijnlijk de favoriete toebehoren van vrouwen. Als je draagt low-cut of kraag formele jurken, u een opvallende een. Goud, zilver en edelstenen zijn goede opties om een vleugje klasse toe te voegen en meer glans te brengen aan uw jurk, vooral bij zeer formele bijeenkomsten zoals gunning ceremonies. Vergeet niet dat een diep laag uitgesneden jurk misschien gaat botsen met een zeer grote ketting; uw hals zal gewoon te druk, dus als je gaat low-cut dan Toon dingen in een beetje accessoire-Wise.

Armbanden

Als je het dragen van een mouwloze jurk dan paar armbanden, die met edelstenen ingebed zijn vooral leuk, zal een elegante look. Je bent al pronken met je armen, dus door het toevoegen van decoratieve accessoires in dit gebied je echt afwerking van je look mooi.

Oorbellen

Een paar delicate oorbellen is absoluut noodzakelijk als je het dragen van formele jurken. Metallic tonen zijn echt op dit moment, dus een chique idee is om te proberen een aantal ‘ etnische stijl ‘ metallic oorbellen die er Aziatisch of Afrikaans.

Als je kort haar dan is dit het ideale excuus om grote, glanzende oorbellen te dragen als je zult laten zien ze af veel. Echter, als je wilt een minder agressieve look dan kiezen voor Diamond Stud Oorbellen die zijn schattig, maar toch onopvallend.

Handschoenen

Bij dit soort gebeurtenis, zijn de handschoenen perfecte toebehoren om u modieus en elegant te maken kijken. Wanneer toegevoegd aan formele jurken een paar prachtige zijden handschoenen maakt je kijken en voelen veel meer als een dame of prinses! Als de jurk is mouwloos een paar lange handschoenen is veel beter.

Schoenen

Voor de schoenen, natuurlijk hoge hakken zijn de eerste keuze. Eigenlijk geen andere schoenen kan op dit moment een betere match voor formele jurken. Unieke en meer charmante keuzes zullen beschikken over een aantal metalen of sprankelende decoratie. Bedenk dat de hielen niet te kort moeten zijn.

Panty/kousen

Benen zijn een van de meest sexy delen van een vrouw. Blote benen onder je jurk zijn prima, maar u graag overwegen het dragen van bijpassende kousen om een meer vrouwelijke look te krijgen en trek je benen ‘ mooie lijnen veel duidelijker. Ze zijn ook een zeer sexy accessoire en eventuele mannen zien een flits van uw kousen zullen ze zeer ge├»nteresseerd zijn inderdaad!

Tatoeages

Een eventueel verdeeldheid keuze van ‘ accessoire ‘, maar je weet dat als de tijd gaat door tatoeages zijn niet langer afgekeurd en zijn zeer modieus. Sterren in de sport-en entertainment velden allemaal graag pronken met hun tatoeages in de voorkant van de camera’s.

Als je erg trots op een deel van je lichaam dat kan worden blootgesteld, kon je er tatoeages. Dan wanneer je formele jurken dragen ze een hoop visuele impact toe te voegen en geven u een mysterieuze, edgy look. Hou je niet van het idee van de pijn of duurzaamheid? Probeer een henna tat plaats!Leave a Reply